About us

Az elmúlt évek során a dél-alföldi régió turisztikai látogatottsága folyamatosan emelkedett, mind a belföldi, mind a külföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma nőtt. A régió népszerűségét elsősorban a turisztikai attrakcióknak köszönheti, a magas színvonalú szálláshely szolgáltatásoknak, a minőségi gyógy-szolgáltatásoknak, illetve a nívós gasztronómiai és sportrendezvényeknek.

A Turisztikai Attrakciófejlesztő Szociális Szövetkezet a hátrányos helyzetű munkanélküli személyek számára nyújt foglalkoztatási lehetőséget, elősegítve a beilleszkedést és a közösséghez való tartozás érzésének elmélyítését.

Célunknak tekintjük a falusi turizmus újjáélesztését. A falusi turizmus megújulásához pedig nélkülözhetetlen olyan termékek és szolgáltatások fejlesztése és népszerűsítése, amelyek még kiaknázatlanok, vagy kikerültek a köztudatból. Közösségi vállalkozásként kulturális programok és más rendezvények (különböző vásárok, kiállítások, stb.) szervezésével és lebonyolításával népszerűsítjük a meghatározó helyi turisztikai vonzerőket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat, hozzájárulva a helyi szolgáltatók és termékeik szélesebb körben való ismertségéhez.

Szolgáltatásaink színvonalát alkalmazottaink elhivatottsága és szakértelme biztosítja. Munkatársaink széleskörű ismeretekkel rendelkeznek a falusi vendéglátás területén, komolyan veszik feladataikat, munkájukat pontosan végzik.

Szövetkezetünk segítséget nyújt a térség turisztikai szolgáltatói számára. Tevékenységünk pozitív hatással lehet a turisztikai vonzerők látogatottságra, ezáltal a kapcsolódó szolgáltatások és a termékek fejlesztésére, amely végső soron a foglalkoztatottság növekedéséhez vezethet.